Time for lunch

I recomment those who are bored reading about our culinary actions and descriptions of our kitchen activities to stop now and turn off the phone / computer.

Again, it will be about food because The Chameleon’s life has all been about food since the moment it was opened.

In search of attractive proposals for lunch, I came up with a set of three sandwiches: a thickly spread hummus (homemade) on white bread toast (2) and wholemeal bread (1) from the Belgian bakery; on one a poached egg, on the other fleshy pieces of avocado, and on the third one a chunk of blue cheese.

I prepared this set as a test; we took pictures and ... ate them all in no time.

Customers are not lining up at our door, though...

Add comment
  • 13 May 2024 | Monday 20:09 Irena W-K, Szczecin
    O P. Magdzie już pisałam. Oglądam ( i nagrywam) Jej program "SEXY KUCHNIA MAGDY GESSLER", a od dzisiaj (odc. 1) "Kulinarne podróże Magdy Gessler" - na początek wybrała Meksyk ...
  • 13 May 2024 | Monday 20:09 p
    Kochane JAdki,nadal podziwiamy...i gratulujemy inwencjii energii

    nie rezygnujcie ..moze byysmy sie wybrali podajcie pore roku i czas pobytu i co moglibysmy zwiedzic...

    caluski HiP musze planowac urlop do konca 2019
  • 13 May 2024 | Monday 20:09 Grażyna, Łódź
    Mistrzostwo!!! Aż się zrobiłam głodna.
  • 13 May 2024 | Monday 20:09 K&R, Szczecin
    Jacku, zacząłeś od TV, więc do niej wróć! Program kulinarny, ostatecznie blog - Ty prezentujesz, Adek kręci (albo odwrotnie). Do tego trochę reklam i interes kwitnie. Póki co - wymyślajcie dalsze potrawy - świetnie Wam to idzie, a nam już teraz ślinka cieknie!

    KTO TO PAMIĘTA? WIEKI TEMU! NIESTETY TO BYŁA BARDZO REŻIMOWA TV. TRZYMAŁA RÓWNIEŻ REŻIM DIETETYCZNY - NIE BYŁO MAGDY!
    CHĘTNIE ZAPROSIMY JĄ DO NAS I WTEDY... KTO WIE!