Market szhopping

Shopping at the market is sometimes fun and sometimes tiring. It is known that "the whites" don’t know much about anything and they can easily be pushed in, for example, yesterday's lettuce.

But don’t play that game with me!

Our vegetable lady knows me well and takes out the "better ones" from below the yesterday stock.

Finally, I attached a picture of a Briton, a local resident who after a short stay with us gave a few-minute laudation about the appearance of our bistro, the atmosphere in it, sensational service and excellent food. He added a lot of other praise!

He could not be amazed enough to see that THIS place was empty. He decided to send the flagellum to all places known to him with the order to come to us.

We listened to the praise, we thanked and looked at each other with nodding. Most of the customers were satisfied with our service and declared to come again. The stronger sounded the declaration the more convinced we were that they would not show up ever.

Dave has come back a few times and talked about the action he developed advertising The Chameleon.

Better late than never.

We are sceptical about it and we do not expect guests to flock in.

Add comment
  • 13 May 2024 | Monday 04:53 Irena W-K, Szczecin
    Dlatego nie wysłałam, pomyślałam, że daleko by od Was nie uciekły.
    Poza tym, gdyby dobrały się do upraw pieprzu, to nie wiem, czy Was by to ucieszyło ?
  • 13 May 2024 | Monday 04:53 Irena W-K, Szczecin
    Kiedyś, kiedy narzekaliście na korniki, napisałam ( i nie wysłałam ), mające wspomagać dekornikozację, zaklęcie:
    Korniki, korniki, paskudne szkodniki
    Uciekajcie, gdzie pieprz rośnie (!) - pożegnamy was radośnie!
    KORNIKI NIGDZIE NIE UCIEKŁY, CZUJĄ SIĘ JAK U SIEBIE W DOMU I GRYZĄ ZE SMAKIEM CO POPADNIE...
    A NAWET GDYBY MIAŁY UCIEKAĆ, GDZIE PIEPRZ ROŚNIE, NIE MIAŁYBY DALEKO. BO TU WSZĘDZIE PIEPRZU PEŁNO...
  • 13 May 2024 | Monday 04:53 Irena W-K, Szczecin
    Z "Życia na gorąco"(0 pieprzu):
    "Czarny jest wtedy, gdy zbierze się go, nim owoce dojrzeją, wysuszy na słońcu i podda fermentacji. Biały - to skutek moczenia dojrzałych ziarenek w wodzie, pozbawienia ich otoczki i suszenia na słońcu. Dojrzałe owoce konserwowane w solance to pieprz czerwony. A niedojrzałe, zamrożone i zakonserwowane - zielony.
    Pewnie to dla Was nie nowina, bo sądzę, że żaden pieprz nie ma przed Wami tajemnic!
    ZAPRASZAM DO WKLEJENIA TEGO LINKA:
    https://www.couple.travel.pl/blog/435/gdzie-pieprz-rosnie.html

    I BEZ FRASZKI "NA PIEPRZ" ??