Our menu

Time is flying away and we had to make the final decision on the menu.

In the introduction of our menu, after the greeting, we write:

Our main goal is to serve good snacks with fresh products from the local market and imported dairy pruduce that allow us to offer what we called an eclectic kitchen.

Our bistro based on the idea of ​​a 12-bottle bar should meet your expectations.

You can also ask for your favourite tune and / or video clip.

Carpe Diem!

We open the drink menu, after the greeting, with this introduction:

If you do not find your favourite drink in our menu, ask the bartender for the one you want. 

We reserve the right not to have al the requested components.

Each menu has 24 pages: 12 with cold and hot snacks and 12 pages with cocktails and wines.

The wines that we will serve have been offered to us by a local company "Cellars of Asia" and so we start modestly with one type of house wine white and one red. We also chose wines from a slightly higher shelf from so-called The New World - Chile and Australia.

We took into account the fact that tourists do not come to Cambodia for wine, but a self-respecting bar must have it on offer.

Naturally, we will have draft beer, which I will write about soon...

Please leave comment and / or remarks.

Add comment
  • 12 May 2024 | Sunday 21:27 Irena
    I&A Witajcie. Myślę, że wszyscy, którzy życzą Wam dobrze, trzymają kciuki za Wasz sukces. Jacku jak masz dostęp do świeżych warzyw, a to super. Ja jestem pod wrażeniem, jem te pyszności oczami. Super wygląda sałata falista, może jakieś kiełki dla urozmaicenia? Życzę wytrwałości, I&A
  • 12 May 2024 | Sunday 21:27 Lidia Slusaarek
    Jacku, zawsze z ciekawoscia czytam Wasz blog.

    .... juz rok temu lub wiecej stwierdzilam ze to wspanialy material na ksiazke w kategorii 'Travel Narratives'. Czytam ich duzo, jedne z najslynniejszych to seria 'Year in Provence' by Peter Mayle.....sugeruje zerknac..... moze to byc zrodlem dodatkowego zarobku jak juz Bistro sie ustabilizuje....

    Patrzylam na Menu.... prosisz u komentarze....

    Pod 'Pancakes' : Danie opisujesz jako 'pancakes', liczba mnoga.... czy intencja jest by serwowac wiecej niz jeden w porcji? Choc na zdjeciu jest jeden? Jesli jeden to sugeruje opisac jako 'pancake', jak to zwykle jest w menu by uniknac potencjalnie wprowadzonych w blad i niezadowolonych klientow.


    Poza tym ja bym sie ustawila do baru w kolejke juz dzis .... i to mowie niezupelnie zartem.

    Zycze zdrowia i zapalu.... wiary ze bEdzie dobrze.
    Zgadzam sie. Carpe Diem!
    Lidia

    DZIĘKUJEMY ZA ŻYCZLIWE UWAGI. OCZYWISCIE BĘDĄ DWA PANCAKES: MAŁY I DUŻY!
  • 12 May 2024 | Sunday 21:27 K&R, Szczecin
    TO MUSI WYPALIĆ! Wszystko nam się podoba, nawet ceny. A przewidzieliście jakiś bonus dla pierwszego gościa? Niecierpliwie czekamy na fotorelację z otwarcia Kameleona.
    Pozdrawiamy
    K&R

    PIERWSZEGO DNIA PIWO Z KIJA ZA DARMO!!! ORAZ MINI KANAPKI I MINI CIASTO MAKOWE.
    KOKTAJLE WG MENU. JEDZENIE NIE BĘDZIE SERWOWANE.
    SPODZIEWAMY SIĘ KILKORO ZNAJOMYCH ORAZ WIELU LOKALNYCH PIWOSZY, KTÓRYCH BĘDZIEMY MUSIELI "KONTROLOWAĆ". TO SĄ REZYDENCI ZWANI Z ANGIELSKA "EXPATS", KTÓRZY CZEKAJĄ NA TAKIE OKAZJE...